UncategorizedTorx sett biltema

Torx sett biltema

CrV-stål: Tx T2 Tx T2 Tx T4 Tx T50. Av sortoksidert S2-stål. Presisjonsskrutrekkere, stk. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Skrutrekker med aluminiumshåndtak og fritt roterende topp.

Inneholder ulike dobbeltsidige bits av S2-stål. Håndtakets totale lengde: 1mm. Justerbar lengde på klinge: 18–mm. Bits- och hylssats, torx. Hyllplats: Välj varuhus.

Ser at bildet viser Ttil T1 mens beskrivelsen sier Ttil T1 så man bør kanskje dobbeltsjekke før man kjøper den. Slut Begränsat lager I lager. Den har en spesiell bolt jeg endelig har funnet ut ikke heter torx , men sannsynligvis double hex.

Er det ikke Tdu mener T for torx den får du kjøpt der de selger bits. Mange små skrujern Tror Clas ohlson har det, eller biltema. Har jobbet med vegg og himlingsmontasje i år, og har pumpet inn kartong på kartong med skruer. Har hatt en jobb hvor kunde kom med terrasseskruer fra biltema og etter skruer hentet jeg skruer fra wurth istedenfor. Nå har jeg en Tsom jeg.

Jeg har vært borti at bitset har brukket ( torx ) når jeg har skrudd beslagskruer derfra rask inn og skruene har bråstoppet i beslaget. Hjelp til kjøp og salg: Jeg fatter ikke hvorfor det er så vanskelig å få tak i Security Torx -skrutrekkere i Norge. Den eneste Torx -typen jeg finner har. Dette innlegget har blitt redigert av . Praktisk verktøyholder med belteklips års garanti! Pipesett , jeg har tatt ut de tre som brukes.

Alligator-klips med ledning 2stk. Mye er å få tak i på biltema. Biltema har skrutrekkere og løse bits. Selger biltema sitt presisjonsskrutrekkersett til halv pris.

Tre flate jern, tre stjerneformede jern, fire typer torx og typer hex.

Settes selges til 5 siden fullpris er 100: . Det er så godt som ubrukt. Da jeg kjøpte meg verktøysett , viste jeg ikke helt hva jeg trengte. I etterkant ser jeg hva.

Categories: Uncategorized