UncategorizedTa ut silikon

Ta ut silikon

Hei Håper noen som har prøvd å ta ut silikonimplantatene vil hjelpe meg, trenger mer informasjon for å prøve å velge om jeg skal beholde implantatene elle. Fjerne silikonimplantater innlegg 17. Ta ut silikon implantat, erfaring innlegg 26. Flere resultater fra forum.

Allmennmedisin – Doktoronline – Forum forum.

Men akkurat nå så går jeg for å ta de ut – og ikke legge inn nye. Stikking er ganske vanlig om man har silikon. Erfaringer med fjerning av silikon ? Når bør man bytte ut silikon i brystene?

Får jeg synlige arr etter at jeg har tatt silikon ? Er det en aldersgrense for silikon ? Koster det like mye å ta silikon andre gang? Hvilke typer silikon finnes?

Operasjonen tok ca tre kvarter og så lå jeg et par timer på sykehuset etterpå. Formen er fin da, føler meg bare litt sliten, nesten som fyllesjuk, har ingen smerter , fikk med paralgin forte som jeg kan ta hvis det blir behov. Har ikke sett så mye på puppene ennå, men de så litt tom ut nå, men de forandrer seg vel . Hvor mange gram silikon. Dumt å ta silikon før man er ferdig med barn. Mye av årsaken til dette ligger i hvordan kroppen reagerer overfor silikon som fremmedlegeme.

Du må på forhånd avtale med en person om å hente deg på klinikken ca time etter operasjonen, ettersom du da selv ikke kan kjøre bil eller ta taxi alene. Noen spørsmål jeg som jeg håper. Desverre klarer jeg ikke og besvare alle disse spørsmålene, selv . I enkelte tilfeller går det helt fint å bytte til en mindre protese eller å ta dem ut , og man får et pent utseende bryst etterpå som kun er litt løsere, sier Bjærke. Det er imidlertid ikke tilfellet for alle. En del velger derfor å gå ned i størrelse på implantatene framfor å fjerne dem helt, noen fyller ut litt med eget fett, . I noen tilfeller kan en brystforstørrelse med silikon påvirke muligheten til å amme, så vurderer du å få barn i nær fremtid anbefaler vi at operasjonen utsettes til etter fødsel.

Jo nærmere år siden operasjon man kommer, jo lavere terskel har vi for å undersøke med ultralyd eller MR, alternativt skifte ut implantatet hvis man . Brystforstørrelse med implantater kalles ofte silikonpupper på folkemunne, fordi implantatene man bruker stort sett er laget av silikon. Disse er smalere øverst, og da unngår man denne synlige kanten, overgangen blir penere og vil se mer naturlig ut.

For kvinner med mer brystvev kan runde proteser se vel så naturlig ut. Hun hadde lagt inn silikon etter å ha blitt flat pga. Hun var også smart, og la inn nokså beskjedent med implantat.

Resultatet ble pupper som så veldig fine ut. De var også gode å ta på, selv om de nok var litt for faste etter min smak. Problemet med disse puppene var likevel at selv . Nylig fortalte God kvel Norge-programleder Dorthe Skappel om egne erfaringer med silikon i samtale med Sophie Elise Isachsen.

Jeg valgte å ta det ut igjen. Og det var en befrielse, sa Skappel i sitt eget program. De fleste som fjerner silikonen i brystene gjør . Silikonproteser har vært på markedet i mange år og bare i Norge antar man at over 100. I de aller fleste tilfeller benyttes proteser fylt med silikon for kosmetisk brystforstørrelse. Dersom man velger å ta ut protesen uten å legge inn en ny vil man oppleve av brystet blir mindre og slappere.

Det at et bryst blir hardt og ømt etter brystforstørrelse med silikonproteser kalles kapseldannelse. Man regner med at ca 5-. Fjerning av brystproteser uten å ta ut kapsel er et lite inngrep, det kan fint gjøres i lokalbedøvelse, evt med narkose dersom kapselen skal fjernes. Uansett er det et lite inngrep, . Helene Rask fortalte også Seher. Klinikkene gir ut for lite informasjon om hvordan du blir seende ut hvis du velger å fjerne innleggene fullstendig, du må nemlig gjennom en svært smertefull operasjon der de går inn rundt brystvorten, noe . Tror jeg skal ha det, hvis puppene mine blir seende ut slik som jeg tror de kommer til å gjøre ! Men ikke noe å gjøre med desverre.

Har bare hørt dårlige historier jeg . Det har aldri vært in og man tar det ikke for å bli et sexsymbol, sier hun til Waschera. Meister påstår videre at hun tok silikoninnlegg for en grunn. Jeg gikk mye opp og ned i vekt og følte at jeg trengte det, sier 23-åringen som ikke vurderer å ta ut silikonet selv om hun nå skal bli mamma. Og tenker da svært mye på hvordan puppene mine vil se ut.

Jeg ser for meg at jeg kommer til å ta silikon etter at jeg er ferdig med å amme. Men jeg vil jo også svært amme om jeg senere får flere barn. Ofte stilte spørsmål om brystforstørring med silikon.

Noe av det som avgjør om du får brystprotese over eller under muskulaturen er ut ifra hvordan brystene dine ser ut før brystforstørring og hvor slank du er. Kan jeg ta mammografi med silikonproteser i brystene? Hun valgte å ta silikon under brystmuskelen, istedenfor over.

Jeg er veldig liten og tynn, og hadde nesten ikke pupper fra før. Så hvis jeg hadde tatt over brystmuskelen, ville silikonet sett veldig unaturlig ut og man ville sett kantene rundt. Når man tar under, får man et mest naturlig resultat, forklarer hun.

Hun har idag endel hvite,synlige arr,noe jeg ikke synes er veldig pent.

Categories: Uncategorized