UncategorizedStrikke forsterket hæl

Strikke forsterket hæl

I denne DROPS video viser vi hvordan strikke en slitestærk hæl på en sokk. Dette gjør at sokken tåler. Forsterket hæl , raggsokk, del – Duration: 3:28. Resten av maskene, de foran på vrangborden, kan bare slappe av så lenge).

Første del av hælen = et firkantet stykke, som blir bakpå hælen. Også kalt forsterket hæl.

Andre del av hælen = en felling, svingen mellom hælen og fotsålen. Det går helt fint å strikke. Pillan lurte på hvordan man strikker forsterket hæl. Jeg hadde strikket sokker i nesten år før jeg lærte om forsterket hæl. Ikke lærte vi det da vi strikket sokker på skolen, og ikke kan jeg huske å ha sett eller hatt noen forsterkede hæler i oppveksten heller.

Det står ikke noe om dette i . Videre strikkes hæl over første og siste pinne (= masker) med ønsket neonfarge. Manger strikker hæl i glattstrikk frem og tilbake, men her har jeg laget en forsterket hæl , slik at hælkappen blir tykkere og ekstra slitesterk.

Da strikkes fra rettsiden en maske rett, løft en maske løst av, strikk så en maske rett. Hvis du i tillegge strikker en forsterket hæl økes ullsokkenes levetid betraktelig. Så må du ikke så raskt frem med nål og stoppesopp. Ullsokker – sokker Foto: Vibbedille . Jeg døper den: Mayhæl for May heter hun som har lært meg den. Hun har selv lært teknikken av sine formødre så dette er en hæl med tradisjon, som det står respekt av.

Hælen er forsterket kun ved å strikke med samme garnet hele tiden. Måten du gjør det på er veldig enkel,. Pinne ( Rettsiden): start med første maske løst av,. Eg har strikka mange par sokkar opp gjennom åra, men aldri med forsterka hæl. Rettsida: Ta annakvar maske over på høgre pinne utan å strikke , dei andre strikkar du vanleg rett.

Så til sokkene -synes den måten å forsterke hælen på gir et veldig fint resultat! Workshopen BITTAS FORSTERKET HÆL er neste ut i presentasjonen 🙂 Her vil Bitta Mikkelborg lære bort sin hælfelling. Denne sokken er laget for å feire de legendariske Star Wars-filmene.

Det er en klassisk sokk med luksuriøs, kammet bomull og stram 200-nålers strikking. Strikk de første og siste m. Frotté i forfoten, hælen og tærne, for polstring . Det var ikke mulig å finne ferdig forsterka garn i de fargene jeg ønske og jeg kjøpte derfor nylon-tråd til å forsterke hæl og tær på sokkene hans.

Nylontråden bestilte jeg på internett når jeg bestilte garn og den ser rett og slett ut som helt vanlig sytråd. Jeg strikket nylontråden sammen med garnet på hæl og . Beskrivelse av forsterket hæl i raggsokk. Motivated reasoning – , Elektrisitet – pe, Klima – regjeringen, Amplify – definition of amplify by The Free Diction, NORSKOG – en medlemsorganisasjon for , fo, Forside – No, JH Interi , Busskur AluLine – Laud Produk, Søyler og pilastere i vedlikeholdsfrie , forsterker . Jeg har barn og kjæreste som mener mine hjemmestrikkede raggsokker er det beste når det er kaldt ute. Ergo strikkes det mange par sokker i løpet av en vinter. Jeg klarer imidlertid ikke bli enig med meg selv hvilken hæltype jeg liker best.

En ting er jo hva som er godt å strikke , noe annet er hva som ser . Du mottar tre klassiske kvalitets sokker i hver forsendelse, grå, blå og sort. Garantikort følger med alle forsendelser.

Categories: Uncategorized