UncategorizedPakning dør bil

Pakning dør bil

Så samtlige dører på bilen er fryst igjen? Begge fordørene i alle fall, som er de eneste med nøkkelhull på utsiden. Når dørene mine fryser kommer det av at det er kommet fuktighet mellom listen på døren og listen på bilen.

Jeg dytter da forsiktig men bestemt i døren der . Jeg oppdaget det etter at jeg vasket bilen sist, når jeg skulle støvsuge kupeen var det fullt av vann bak passasjerstolen og under. Min bil må være litt spesiell,jeg fikk høre at man skulle forberede bilen på vinteren-bl-a på smøre silikon på dørlistene slik at ikke dørene fryser på vintern,( dette er en eldre Toyota Carina E) det blei gjort,men den frøys allikevel,alle fire dørene!

Vel, så var det å stå å fnyse å banne litt,og til slutt var det (varmtvanns trikset) som . Jeg har nå svidd av masse penger på alt jeg trenger, trodde jeg. Silikonen er grei om vinteren da den hindrer at pakningen fryser fast i dørkarmen, men nå om sommeren vil jeg egentlig bare ha dem svarte igjen. Hadde bilen på serviceverksted i går. Jeg har ikke sett noe antydning av slitte dør – pakninger på min bil. Riper i glass på dør 19.

Feil og mangler (reklamasjoner) – Hva opplever du på din bil. Flere resultater fra elbilforum. Lekkasje i dør – Bil og trafikk – Kvinneguiden Forum forum.

Privatøkonomi og forbrukerspørsmål › Bil og trafikk Bufret Lignende 21. Ganske vanlig feil hos VAG. Stikk og klag, du, det skal selvfølgelig ikke være sånn. Skoda har lenge vært plaget av lekkasjer fra pakinger og slikt, og jeg ville i samme slengen bedt dem om å sjekke resten av sealere og pakninger – spesielt rundt frontruten!

Det andre viktige er å sjekke at disse lekkasjene . Lim til å feste pakninger. I Operasjon redusere vannintak i bilen har vi nå kommet til bakluka på min 3TDT (S 124). Den har en fals som den sitter i, men likevel så var.

Mange kunder tror at de ikke lenger kan skru på sin egen bil. Dette inntrykket er skapt av bilbransjen! I starten på 90-tallet begynte bilfabrikkene og legge store plastdeksler over motoren, hvorfor gjorde de det? Dette var selvfølgelig en bevisst strategi.

Når du som kunde åpner panseret tenker du at her får ikke jeg gjort noe, . Slik gjør du bilen din klar for måneder med saltsørpe og kulde. Er det mye salt på veien, er mitt råd å vaske bilen en gang i uken, sier kommunikasjonsrådgiver Jan Ivar-Engebretsen i NAF. Kondensfjerneren tørker ut pakninger og deler av innsprøytningssystemet. Viser seg at det er på grunn av at det kommer vann inn i bilen (driver å isolerer garasjen så den står ute).

Det har da gitt vann i baksetet der.

Alle pakninger og gummilister bør smøres ukentlig med kengurufett. Så man kan sette dører og vinduer eller eventuelt soltak oppe i regnvær ? Lave priser, stort utvalg og rask levering. Høyre side, front dør vindu.

En praktisk app for kjøp av bildeler. Gummilist for venstre dør.

Categories: Uncategorized