UncategorizedOppussing leilighet blogg

Oppussing leilighet blogg

Leiligheten og oppussing. Shiiit, da var jeg i gang med oppussing ! Jeg kjøpte en kvm leilighet på Bislett for noen måneder siden og har siden da planlagt oppussing. Et tynt for som er limt inn til veggen på 50-tallet.

Limt for å vare livet ut, vil jeg tippe. Ved hjelp av å rulle hull i den og skjære den opp med tapetkniv, kommer dampen litt raskere inn og hjelper til litt.

Drømmen er å feire jul i ny leilighet. Tiden blir for knapp til å blogge så detaljert hun ønsker. Små snutter på Snapchat . Selve oppussingen tok fem uker, da hadde jeg totalrenovert hele leiligheten. Hun forteller at hun hadde noen dager fri fra jobb, men ellers var det fullt opp med jobb og oppussing hver dag. Nå er alle papirene i boks og i går hentet jeg bolighåndboka til leiligheten.

Jeg har fremskyndt overtakelsen fra mai til mai. Og jeg bare gleder meg og kjenner det klør i fingrene etter å sette i gang oppussing prosjektet mitt. Hva er vel en blogger uten litt hemmeligheter?

Komme element og den gamle brønnpumpen). Her er det mye historie, særpreg og spennende detaljer. Oppussing -og-renovering-av- leiligheten. Jeg sitter på kontoret og jobber meg gjennom redigering og atter redigering.

Tenkte ta et bilde med webcam, men søkte heller på oktober i maskinen min. Jeg så på bilder som er tatt for et helt år siden. I dag våknet jeg til et lettere sinn. Jeg hadde ikke hodepine og kunne i godt driv kjøre ned til Maxbo på Vækerø og møte Konrad for å handle til leiligheten.

Jeg liker hvordan han også nevner detaljer som at taket få fikses på nytt med sparkel og maling. Taket kunne vært som det er, . Testing : Braun Silk-Èpil. Jeg var på ganske mange visninger og etter å ha sett meg om i eiendomsmarkedet innså jeg et par ting: 1: Styling teller På visningene og budrundene jeg var med på ble det etterhvert veldig klart for meg at styling blender folk, og leiligheter med . Spm er om det forsvarer seg å ta en så stor kostnad. Det gir meg en trygghet.

Vet at alt kommer an på diverse, men sånn helt grovt regnet. Svært lydt mellom rom i leilighet ! Men selve jobben med oppussingen gjør de lite av selv. Hus, hage og oppussing.

På Carina Louises blogg mywonderworldnrkan du lese mer om oppussingsprosessen. En ny leilighet skal pusses opp. Og jeg skal dele prosessen med dere:) … Mitt i stua. En interiørblogg om sesongens trender, oppussing og gjør det selv tips, redesign, hverdag og andre . Link til før og etter) I vinter fikk de fylkets bevaringspris for den jobben og det er jo veldig moro.

Stabburene hadde også et voldsomt behov for restaurering hvis de ikke skulle . Her gir jeg deg før – og etterbildene av badet vårt. Jeg glemmer aldri den første gangen vi gikk inn i leiligheten. Et godt brukt ba der tiden . Endelig i går kom de siste platene på plass og jeg er ferdig med å gipse. Har noen flere plasser jeg ønsker gips men det blir ikke med det første 😀 Nå skal stue og spisestue sparkles. Om alt går etter planen så tenkte jeg å pusse stua til helga.

Se likevel an hvilken type bolig du skal selge, råder han: – Er det en dyr bolig, kan det kanskje forsvare seg å legge mer penger i oppussingen enn om du har en leilighet til halvannen million. UTVENDIG OPPUSSING : Bruk litt ekstra tid på å klargjøre utearealet før visning. En fin hage eller terrasse er . Roterommet var smalt og lite, men vi forvandlet det til et kombirom for hele familien med plass til både arbeid og kos. Vinterens fineste lyspunkter .

Categories: Uncategorized