UncategorizedNovofem og blødninger

Novofem og blødninger

En menstruasjonslignende blødning kommer vanligvis i begynnelsen av ny behandlingssyklus. Novofem i mer enn måneder. Volvat) Det fungerte en stun men så fikk jeg vondt og hyppige blødninger. Hos kvinner som går over fra et annet sekvensielt HRT. Da tok de også prøver av livmorvevet samt ultralyd og fant ikke noe som tilsa at jeg hadde cyster eller annen unormal aktivitet.

Mange går over til et preparat i kategorien under (kontinuerlig kombinasjonsbehandling) etter det første året, men ikke tidligere fordi det kan føre til uregelmessige blødninger.

Jeg regner med å være ekstra utsatt for blødninger de første månedene med Activelle, siden jeg vel mest sannsynlig ikke ville vært blødningsfri i et år allerede. Hadde en del plager med nattesvette og hetetokter, men det psykiske var verste, jeg følte at jeg gikk med konstant kraftig pms og gråten i halsen. Virkningen kom veldig fort, jeg tror det tok under en uke. De første 2-blødningene var . En vanlig bivirkning er uregelmessige blødninger i de første månedene, men etter hvert mister de fleste menstruasjonen helt.

Disse er i tablettform og brukes for å regulere uregelmessige blødninger , noe som er vanlig i begynnelsen av overgangsalderen. Jeg får en blødning et par dager etter at jeg har begynt på de røde tablettene. Nå skal jeg reise på badeferie sammen med min nye kjæreste, og vil helst unngå blødninger.

Fikk påvist det ved ultralydkontroll.

Hvor lenge kan jeg bruke . Uterus patologi (cancer). Postmenopausal blødning. Er det mindre enn år siden kvinnen har hatt menstruasjon må hun ha sekvensbehandling med hormontabletter som gir menstruasjon.

Er det mer enn 1-år siden menstruasjon kan hun få en behandling med kombinasjonstabletter som ikke gir blødning. De sidste dage tages de hvide tabl. Der indtræder en menstruationslignende blødning 2-dage efter overgang til ny pakning. Hvis du har blødning fra underlivet, . Der holdes ikke pause mellem tabletserierne.

Bemærk: Til behandling af postmenopausale symptomer bør den laveste, effektive dosis og det . Jeg har vært i tidlig overgangsalder i mange år og har ikke blødninger. Har brukt novofem for å få ekstra ostrogen. Progesteroner og østrogener sekvens.

Noretisteron og østrogen. Gir menstruasjonsliknende blødning.

Categories: Uncategorized