UncategorizedHvordan strikke sokker trinn for trinn

Hvordan strikke sokker trinn for trinn

Jeg satte meg ned med dødsforangst i blikket og leste trinn for trinn og dermed gikk dagen inn i historien for min del:) Jeg klaaarte det! Driver nå på min fjerde sokk og . Har du alltid hatt lyst til å strikke sokker , men ikke helt veit hvordan du skal starte? Her viser Astri deg hvordan du endelig får det til! Her er oppskriften jeg bruker når jeg strikker sokker !

Litt har jeg lært av min mor og litt er blitt til etter som jeg har strikket sokker selv. Steg for steg med bilder om hvordan man strikker sokker. Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker , og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis. Hvordan strikke en god gammeldags hæl 🙂 Det finnes. Du kan strikke hæl på en enkel måte med german shortrows.

Strikkezilla alias Tina Hauglund viser deg. Strikk omgangen på vrangsiden til det antallet masker som. Stopp for tåfelling etter å ha strikket vristen.

Tå med sidefellinger – teskjeoppskrift. Dette er en rund og flat tå, egnet for sokker til voksne. Tåa felles inn fra begge sidene på foten, ikke jevnt rundt hele tuppen som er mer vanlig på barnesokker. Jeg begynner fellingen på undersiden av sokken, på glattstrikken.

Marius sokker trinn for trinn. Hæl: Strikk frem og tilbake over halvparten av maskene(partall) slik: Rettsiden (ta første masken av uten å strikke , strikkes rett) Gjentas ut pinnen. Vrangsiden strikkes vrangt tilbake . I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker en enkel hæl til en sokk.

De fleste vet vel hvordan man strikker lester, men for de som ikke gjør det er dette en fin start. Selv søkte jeg på nett etter tips til hvordan man skulle strikke. Er selv temmelig fersk på strikking og etter å ha funnet denne oppskrifta klarte jeg endelig å strikke sokker. Mange av oss husker hvordan vi strevde med det første sokkeparet i håndarbeidstimene.

Læreren var det ikke noe å si på, men det ble ikke alltid helt dreisen på det da vi skulle fortsette på egenhånd. Tenk hvor mye lettere det hadde vært om vi hadde hatt videoer å se etter, slik vi har . Så starter avfelling under foten. Strikk over de midterste maskene, men på slutten av hver omgang, strikkes den 10ende masken sammen med neste maske på pinnen.

Snu arbeidet, strikk masker tilbake og strikk den 10ende masken sammen med neste. Fortsett slik så det blir en maske mindre på . Sommeren er for meg typisk strikke sokker -tid. Det er et lite, og enkelt arbeid å ta med seg rundt omkring og på ferier.

EDIT: I ettertid har jeg funnet ut hvordan jeg strikker denne fellingen slik at det ikke blir en rad med hull i sidene, det innlegget heter hælfelling uten hull. Her er det noe å lære for den avanserte og for nybegynneren. Se videoleksjoner og få oppskrifter og inspirasjon! Men, aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Etter litt googling fant jeg nemlig oppskrift på en type hæl jeg ikke har prøvd før, og DEN greide jeg. Ble straks morsommere å strikke sokker og med ny teknikk. Sliiiik strikker du den . Legg merke til hvordan utseendet på strikking du må få i dette tilfellet, når dette trinnet utføres. Dette master class forutsetter eksistensen av tjueP, hvorav fem ble ikke strikke.

Ullsokker er tingen på kalde morgenkvister. Mitt mål er å lære meg å strikke mine egne, men foreløpig må jeg nøye meg med kjøpte. Om noen vet om noen bra nettsider eller andre superenkle sokkeoppskrifter ute på nettet blir jeg veldig glad om dere deler.

Jeg synes nemlig det ser fryktelig vanskelig ut! Strikk tova votter til deg selv eller noen du er glad i! Videoen viser hvordan du kan strikke inn tommelåpning når du strikker votter. Slik legger man opp masker når man skal strikke , og strikker sammen til en sirkel for å strikke sokker , vanter eller votter.

Categories: Uncategorized