UncategorizedHvordan strikke sokker nybegynner

Hvordan strikke sokker nybegynner

Har du alltid hatt lyst til å strikke sokker , men ikke helt veit hvordan du skal starte? Her viser Astri deg hvordan du endelig får det til! Her er oppskriften jeg bruker når jeg strikker sokker ! Litt har jeg lært av min mor og litt er blitt til etter som jeg har strikket sokker selv.

Grunnen til det er at jeg tidligere hadde en egne hobbyblogg hvor jeg la oppskrift på hvordan strikke sokker.

Jeg har endelig strikket min første sokk 🙂 19. De fleste vet vel hvordan man strikker lester, men for de som ikke gjør det er dette en fin start. Er selv temmelig fersk på strikking og etter å ha funnet denne oppskrifta klarte jeg endelig å strikke sokker.

For en nybegynner som meg, var dette en super oppskrift, men jeg sliter litt likevel. Oppskriften finner du her. Steg for steg med bilder om hvordan man strikker sokker.

Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker , og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis.

Magic Loop – to sokker på en pinne – Duration: 13:50. Jeg er rå på å strikke skjerf og luer og sånne ting, men mer avansert enn det har jeg aldri prøvd meg på. Eller er det noen som har link til noen gode videoer som viser hvordan man f. Din enkleste strikkeoppskrift til sokker ? Vil lære å strikke , hva trenger jeg? Hus og hage innlegg 2. Flere resultater fra forum. Stopp for tåfelling etter å ha strikket vristen.

Tå med sidefellinger – teskjeoppskrift. Tåa felles inn fra begge sidene på foten, ikke jevnt rundt hele tuppen som er mer vanlig på barnesokker. Jeg begynner fellingen på undersiden av sokken, på glattstrikken.

I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker en enkel hæl til en sokk. Sokker til barn og voksne. Garn: sisu ( ull, nylon, gram = ca 1meter). Veiledende pinner: Strømpep nr.

I denne oppskriften strikkes i tillegg begge sokkene parallelt med magic loop.

Dette kalles for tå- opp- sokker. Se også video som viser deg hvordan i dette . Her er løsningen: verdens enkleste sokk – med steg-for-steg-bilder. Strikkeoppskriften kommer fra. Kanskje du, eller en heldig person som får boka eller en ferdig sokk i gave, også synes at det er verdens fineste sokk ? I denne videoen viser vi deg hvordan du legger opp og strikker glattstrikk rundt på settepinner. Har du lyst til å strikke deg et par deilige sokker ? Snurresokker , spiralsokker eller tubesokker er den lure løsningen hvis du ikke har helt kontroll på det med hælfellinga.

Supersmarte snurrsokker som strikkes uten den kronglete hælfellinga. Disse parene er det søstera mi som har strikket. Lær å strikke sokker , genser og bukse. Denne måten å strikke sokker på lærte jeg for ca år siden av min mor , som igjen hadde lært det av sin mor. Mormoren min strikka alltid denne hælen, og jeg masa lenge for å få henne til å vise meg hvordan , da denne måten aldri blir brukt i oppskrifter.

Ca to uker før hun døde i . Under ser du tre vanlige feil og hvordan du retter opp i dem. Du ser som regel at du har mistet en maske ved at det blir hull i strikketøyet. Det kan også oppdages når du teller masker og ser at du mangler en. Da må du hente opp maskene fra de radene som du ikke har strikket. Skru av annonseblokkering for å . Her er det noe å lære for den avanserte og for nybegynneren.

Se videoleksjoner og få oppskrifter og inspirasjon!

Categories: Uncategorized