UncategorizedHvordan felle masker underveis

Hvordan felle masker underveis

Hvordan øke og felle midt i arbeidet. Instruksjonsvideo fra Sandnes Garn som lærer deg å minske antall masker. I denne DROPS video viser vi hvordan man feller av fra rettsiden. Avfelling gjøres for å feste sammen.

Strikk masker , trekk deretter den først strikkede over den andre, slik pilen viser. For å felle maske til, strikk ny maske og dra den gamle masken fra høyre pinne over den nye.

Gjenta til det er felt ønsket antall masker. Dersom alle masker skal felles, gjentas til det . Jeg holder på å strikke en babydress og er ferdig med første benet. Nå skal jeg felle av merkemasken for å avslutte benet. Hjelp med felling til ermehull – Hobby og fritid innlegg 1. Hus og hage innlegg 9. Flere resultater fra forum.

Noe av det mest frustrerende da jeg var en ny strikker var når det stod fell på neste runde masker jevnt fordelt.

Heldigvis finnes det formler man kan lære for å finne ut dette. Isåfall gjenstår bare problemet hvordan jeg legger . Altså, jeg er midt i arbeidet. Oppskriften sier at det skal felles av masker i hver side, altså 3. Men hva med midt i arbeid. Mangler: underveis STRIKKETID – strikketid. Husk å følge meg på at alle krokene åpner og lukker seg riktig underveis.

Jeg leste også side opp og ned om hvordan man masker sammen, det finnes jo hundrevis av metoder og jeg prøvde meg på flere av disse. Skal du da felle maske nummer med nummer 5? Vi går også igjennom hvordan man øker og feller i patent, slik at du kan alt du trenger for å strikke deg et plagg i patent med sømløse og fine detaljer,. Steg for steg med bilder om hvordan man strikker sokker. Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker, og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis.

Det eneste tipset jeg har er å felle av dobbelt så løst som du tror du skal – skikkelig slaskete liksom – stooore masker. Det er noen basic ting man må kunne før man starter. Du kan faktisk plukke opp masker underveis i avfellingsrunden hvis du vil – da får du fler masker i siste omgangog en løøøs avfelling.

Etter at jeg la ut bilde på Instagram og Snap av at jeg stikket bølgegenseren, som originalt kommer fra Ganni, kom det mange spørsmål. Nei, jeg kommer ikke til å legge ut oppskriften.

Den har jeg kjøpt av en jente som sikkert har brukt mange timer på å lage den, og i respekt for henne vil jeg kun gi dere . Den ligger her, og tyter nesten ut av strikkekurven. Først har jeg strikket bolen opp til ermene. Deretter begge ermer like langt. I stedet for å felle av masker midt i hver side av bolen.

Plaggene kan gjerne bli til underveis i strikkingen, man vet ikke helt hvordan resultatet blir når man starter. Hønsestrikkplagg kan være. Når du har kommet dit i diagrammet hvor ermene skal settes sammen med bolen, feller du masker til ermehull, masker på hver side av merket. Legg arbeidet til side, .

Categories: Uncategorized