UncategorizedHøytrykkspyler stålarmert slange

Høytrykkspyler stålarmert slange

Da har eg snakket med Karcher i Sverige som eg kontaktet ang denne slangen før kjøp pga Norge ikkje selger Keco og da innrømmer at eg har fått feil info og at denne Eco utgaven har meir enn plastikk utgave. Så no får eg ettersendt ein litt lenger enn meter forsterket stålarmert slange. Litt skuffet over at de ikke har en bedre slange på toppmodelen sin.

Hadde en Foma 7tidligere og den hadde en sikkelig stålarmert slange , Bedre slange har jeg ikke eid selv om andre merker jeg har eid eller brukt også har stålarmert slange. Når det gjelder kvalitet er jeg meget fornøyd.

Test av høytrykkspylere: Gjør vårrengjøringen enklere med beste. Se gjerne etter modeller med en slangetrommel , som gjør det mye enklere å samle slangen etter bruk. Den gjør også at slangen alltid holder seg på plass der den skal ved oppbevaring. Les også: Den beste robotstøvsugeren.

Hei Har fått meg en liten høytrykkspyler av typen Karcher K2. Ja, den er nok litt liten, men fikk denne. Slangen er stiv, og ikke særlig lett og ha med å gjøre.

Slange til høytrykkspyler meter stålarmert. Lagerstatus: Ikke på lager – Antatt leveringstid uke. Antall add_shopping_cart Kjøp nå. Passer blant annet Beskrivelse . Nilfisk forl e ngerslange meter Forlengerslange med lynkobling til høytrykkspyler fra Nilfis. En forlengerslange som utvider arbeidsradiusen til høytrykksvaskeren og gir meter ekstra rekkevidde.

Velger du denne varen sammen med en Karcher høytrykkspyler i Kompakt-serien,bytter vi ut originalslangen med en 15m lang stålarmert og fleksibel proff- slange. Kärcher KFull Controll Flex høytrykkspyler. Slangene produseres hos Proffia og er ikke et Karcher – produkt. Høytrykksspyler med m slange og vannkjølt induksjonsmotor!

Spylerens viktigste egenskap er sannsynligvis . Jeg har Nilfisk og er kjempefornøyd med den, men jeg tror Karcher er likså go det jeg tror er viktig, er å legge nok penger i en høytrykkspyler (uansett merke) slik at den er kraftig nok, det jeg så. Største ankepunktet er slangen som krøllar seg , og det slepp en jo med Nilfisk sin slange som er stålarmert. Får den kun om du kjøper toppmodellene.

Forhørte meg hos kärcher, da jeg sliter med det samme.

Query=st C A5larmert En lang stålarmert slange er det viktigste for meg når jeg valgte høytrykkspyler. Heisann Skal kjøpe meg høytrykkspyler etterhvert ettersom jeg ikke har det for øyeblikket, men hvilken skal jeg gå for? Dette må du tenke på når du velger høytrykksspyler : Hva skal du bruke maskinen til? Enkle eller mer krevende rengjøringsoppgaver? Hvilket utstyr og tilbehør finnes?

Tilleggsutstyr gir deg større bruksmuligheter. Er slangelengden lang nok ? Skifte av slange er ofte kostbart. Finn ut hva slags strømkurs du har tilgang til. Meget fornøyd med dette. Har tatt alle utfordringene jeg har gitt den.

Leveres me T-Racer altanvask, T 250. Rengjøringsmiddel for altan, liter. ORANGE SOFT COATING (I salg). Solid kraftpakke av en høytrykkspyler som leveres med m stålarmert slange og slangetrommel.

SLANGE 10M STÅLARMERT (I salg). Bestillingsvare – 5-dager leveringstid! Strømtilførsel: 230V, sikring. Har Karcher Kselv, men syns ikke den er tifftoff lissom. Kjøp jaffal en med stålarmert slange på meter, så sparer du deg for et sinnsykt irritasjonsmoment med slange som krøller . Jeg hadde endel utstyr til nilfisk fra en eldre Alto-modell, hvis ikke ville jeg kanskje sett nærmere på Foma som også har mye med stålarmert slange.

Holdt meg til 10ampere så jeg kunne bruke den overalt, men det blir nok 16amp neste gang så jeg får enda større vannmengde til bilen.

Categories: Uncategorized