Hjemmelaget bokhylle blogg

Som jeg så i innlegget om soverommet vårt sa jeg at jeg manglet en hylle til å ha kurvene mine i. De sto jo bare plasert på gulvet: Så i går fant jeg frem litt mere plank fra låven. De gråeste og gamleste jeg fant selsagt. Og etter noen timer, noen styggere ord over noen dustet spikere og litt kløing i hode fikk . Jeg liker å få til ting selv, og med et prosjekt i hodet, begynte jeg så fort skruer var kjøpt inn.

Og her snakker vi stil, i kontorklærn.

Hva med å lage din helt egen hylle ? Vi har fått bruke Kathrine Haugholts oppskrift. Gi bort på bloggen min igjen, meld deg på! Jaaa :o) Er skikkelig fornøyd. Opphenget kjøpte jeg på Biltema (min før stengetid) :o) Haha, når man får en god idé er det bare å gjøre det med en gang, så blir det noe av. Real reol: En sjarmklump av en hylle lager du kjapt av hylleplater og pianohengsler.

DETTE TRENGER DU: hylleplater, våre er fra Clas Ohlson, 1kr. Molotow Petroleum fra Kem. Hvilken ting i hjemmet ditt er du aller mest fornøyd med?

Det er de hjemmesnekrede kassene som er satt sammen til en hylle ! Jeg kom over en slik kassehylle da jeg besøkte en blogg , som hadde hentet bildet fra et annet nettsted. Det var kjærlighet ved første blikk! Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Det er flere av dere som har spurt hva slags hylle jeg har i stuen min, og jeg kan stolt fortelle at den er hjemmesnekret av pappa og meg. For noen år siden forelsket jeg meg nemmelig i et hyllekonsept fra “muuto”, som består av moduler i tre størrelser som man kjøper hver for seg og bygger sammen slik . Det sier Kathrine Haugholt som blogger på DIY- bloggen mittlilleprosjekt. Dypviks seneste prosjekt ble en lekker, tidløs hylle til trappeoppgangen.

Det er lite som er så koselig som hjemmelaget julekalender, og det finnes mange muligheter her. Det er ikke sånn at det finnes ett perfekt hjem. Vi tror på et hjem som er perfekt for dere som bor der. Hun har et hav av ideer. Hvor alt fungerer som du vil, og får deg til å føle deg vel – uten at det koster for mye.

Her finner du alt fra hjemminnredningsideer og organiseringstips, til hvordan du kan gjøre hjemmet ditt mer bærekraftig. Akkurat nå har jeg lyst på utrolig mye, men vet av erfaring at jeg må vente til jeg har blitt kjent med leiligheten. Men det hindrer meg ikke fra å søke etter mer inspo. Har noen av dere tips om gode .

Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips. En hjemmesnekret hylle er satt inntil rekkverket. Her står terrakottakrukkene hele året og får en fin. Samle urter og frodige blomster på en smal, gjerne hjemmelaget hylle.

Da får du plass til mange uten at de stjeler for mye . Nå kan du lese anmeldelsen min til denne boka på bloggen min! Wood Hanging Shelf with Rope. Wood: painted and distressed. If you like to include the metallic hooks please choose that option. Mason Jars available for sale at shop.

Contact me if you have any questions. Visit my store for other options available. Ny bokhylle på kjøkkenet for utvalgte bøker.

Med de siste ukers hete er det viktig å ha noe å kjøle seg ned på. Det har gått massive mengder med is her i heimen, og siden vi har hatt mer enn nok å holde hendene fulle er det ikke mye is vi har rukket å lage selv. I hagen har bringebærene . Blir inspirert – men det aner meg at det ikke er så lett som jeg tror nå. Disse var stilige 🙂 Koselig blogg du har! Linker til dette innlegget.

Den hyllen var kjempefin! Det er lenge siden jeg har hatt tid og overskudd til å besøke dere herlige daner i blogglandia, men nå har jeg koset meg med mange fine innlegg nedover her! Du har det bare såå koselig:) Jeg kommer sterkere tilbake etter vårt langvarige prosjekt som nermer . Burde egentlig en skogfrue blogge , undrer du deg kanskje over.

Burde ikke hun danse lykkelig over blomsterenger isteden – mens hun nipper forsiktig til nektar servert i blåklokkebeger av alvene, og betrakter skogens nye spirer der de strekker seg håpefullt opp mot solen? Ikke sitte foran en skjerm og .