Glemt kode restriksjoner iphone

Finn ut hva du bør gjøre. Rull ne og trykk på Restriksjoner. Trykk deretter på Aktiver restriksjoner. Opprett en sikkerhetskode for Restriksjoner.

Du trenger sikkerhetskoden for Restriksjoner til å endre innstillinger eller slå av Restriksjoner.

Hei jeg har på en eller annen måte klart å legge inn ett passord under Restriksjoner som jeg ikke husker at jeg har gjort. Eller som jeg har glemt. Må jeg reinstallere hele mobilen for å få åpnet, slik at jeg kan endre instillingene i Kjøp i program.

Men jeg får ikke tilgang pga sløve meg. Hvordan kan jeg åpne igjen for in-app purchases? Flere resultater fra ipod1. Bufret Lignende Slå på restriksjoner.

Du blir bedt om å definere en restriksjonskode som må brukes for å endre innstillingene du angir. Jeg vet ikke hvordan kan jeg fine den igjen Jeg trenger virkelig hjelp! Da har vi guiden for hvordan du kan få låst den opp. Først må du få telefonen inn i DFU modus, Device Firmware Update mode, og så kan du gjenopprette telefonen på vanlig måte.

Spørsmål 2: Jeg vil gjerne vite hvordan å fikse ting etter mister restriksjoner adgangskode. Hva en kablet situasjon. Du bør vite hvor å fastsette denne.

Kanskje burde du begynne med disse følgende. Hadde det vært så enkelt kunne de jo bare gitt f. Har man ikke det må man gjenopprette den som en ny enhet, og da er telefonen klar for bruk, uten restriksjoner. Jeg har noen koder jeg kan forsøke, men hvor mange forsøk har jeg?

Ipad restriksjoner kode ? Nå vet du de tre måtene å fjerne restriksjoner fra iPad hvis du glemmer passordet. Og frakoblet for å beskytte nettbrettet for å bli en ulåst. Hvis du har glemt sikkerhetskoden.

Disse metodene for å gjenopprette sikkerhetskoden til iPa på mini ipad fungerer også.

Må taste en firesiffret kode , og den har jeg ehm glemt. Tid av gangen her, dessverre, Apple iPad Brukere popadayut nepryyatnuyu en situasjon, når tabletten passord LOCK naproch å glemme og Recall ego. Har prøvd alt nå, og ingen ting fungerer. Kobler tilmen da forsvinner bare det at ipone er deaktivert.

Første gang du går inn blir du bedt om å opprette en firesifret tallkode som gir tilgang til menyen for restriksjoner. Har du slått på automatisk kode , vil merkene kanskje i stor grad være knyttet til koden din – som du har tastet inn mange, mange, mange ganger – enten i stående eller liggende posisjon. En hacker – eller tyv – kan på denne måten teste seg frem til hva koden din er – har du slått på krav om et passord – og .