Gjuta krukor i betong handduk

En sunkig gammal handduk , kan den användas till något? Ja, om du kan få tag på en slatt betong kan du till exempel göra en vacker och originell blomkruka. Funderar på om jag inte skall göra lite vidare krukor också, så att man kan göra en plantering med ett större antal blommor i krukan. De senaste dagarna har det varit riktigt kanonväder på många håll och nu känns det verkligen som att våren är på god väg.

Handdukskruka -i- betong Men jag tycker att det ser härligt ut när . Att plantera och sköta om blommor och växter är nämligen en hobby jag bara älskar.

För att se bilder på hur man gör steg. Söndagen den november är det dags att fira alla pappor på fars dag. Vad passar väl bättre än att ge. Spännande värre när jag vände rätt krukorna i betong , de är gjorda av en handduk som är blött i betong. Man tror nästan att de skall gå sönder, men de håller fa.

Nu har mina krukor blivit färdiga som jag har gjutit i betong med hjälp av en handduk. Nu måste jag bara gjuta en egen till mitt paradisträd. Jag tänker att en spetsduk i tunnare tyg inte får med sig lika mycket betong efter doppning?

Bildtext Mosaikbitar av porslin gör sig fint mot rå betong. Leta udda och kantstött porslin på loppis och slå sönder det invirat i en tidning eller handduk. Barnen kan göra sina egna krukor och dekorera med mosaik.

Jag har sett flera som har gjort fina krukor av dukar och handdukar och nu ville även jag pröva den har tekniken. De ville inte riktigt suga åt sig av geggan, trots att jag hade gjort . Nu är egentligen bästa säsongen att börja med att gjuta i betong och det finns hur många idéer som helst som man kan göra. Vet du inte vad du ska sätta alla dina uteblommor?

Varför inte göra en kruka av betong och säckväv, läs exakt hur du ska göra och köp allt du behöver av oss i vår e-handel. Sommar och semestertider är lika med betongsäsong ! För betong blandas helst utomhus, och med fördel på en plats där det inte gör så mycket om det blir lite spill och smuts. De flesta former går att använda till betonggjutning – gamla sockerkaksformar, fat och plastkrukor. När du ätit upp chipsen eller nötterna på fredagskvällen – kasta inte påsen! Du kan nämligen göra en oväntat fin vas av betong.

Köp en säck betong och börja gjuta , det är roligt, vi lovar. Jag blandar betongen så den är ganska tunn och lägger i en blöt handduk. Ja jag täcker alltid alla saker jag gör med plast, lättast är att trä över en sopsäck när du gör krukor av handdukar.

Till alla som inte har tillgång till en lokal att gjuta i, får samla på er formar över vintern och prova i vår! Passar så bra på landet och för tillfället får den agera pedistal till min handdukskruka jag gjort i betong.

Det finns många olika sorters krukor utifrån hur dukarna jag doppar ser ut. Marie skapar: Betong för hela slanten. Just nu håller jag på att gjuta en. Tomtebo Trädgård: Betong Handduk Betong.

Alltså, det här med betong. Det här var första gången jag gjöt handdukar. Betong för hela slanten. Jag har köpt på mig lite nya formar som jag idag hällt betong i så de kan jag inte visa, men de kommer, jag lovar! Den här blev lite för blöt dvs.

Så häftiga Du är ju hur proffsig som helst.