UncategorizedGjør det selv verksted oslo

Gjør det selv verksted oslo

Noen som vet om det er noen gjør det selv haller i nærheten av Oslo ? På hjemmesiden til Statoil kan du søke etter de som har gjør det selv hall. Med de helt ekstreme verkstedprisene vi har i Norge, og kanskje særlig Oslo , er det ganske utrolig at det ikke er noen som tilbyr mekke-hall i området. Hall 1: søylet løftebukk.

Vi har hall til utleie.

Rabatt på timespris på verksted. Tilbud på varer i butikken. Medlemskap kan tegnes i butikken. Skal skifte Olje på bilen min selv.

Gjør det selv – verksted i oslo ? Gjør-det-selv – verksted i Oslo ? Forbruker › Bil Bufret Trolljegern: Jeg tror han mener et verksted man kan leie for å jobbe på bilen sin, men jeg tar kanskje feil? Absolutt gjør det selv verksted er et bilverksted som skiller seg ut.

Hos oss har du mulighet til å utføre reparasjoner selv. Kundene som ønsker å bruke verkstedet må ha eget verktøy. Hei, jeg trenger et gjør-det-selv verksted.

Har lyst til å gjøre jobben selv men kan ikke gjøre det i parkeringsgarasjen (garasjebygg i sentrum av Oslo ). I svært mange år har jeg trøstet meg til diverse GDS verksteder og -haller. Først NAFs GDS verksted på Ulven, så Statoil på Storo og Bjerke. Så ga de seg på Storo, OK, det var aldri noe annet enn en vaskehall med løftebukker. Men nå har jeg oppfattet rykter om at . Velkommen hit til MCsiden. Kunne absolutt vært interessant for meg som bor mil nord for Oslo.

Er ikke så veldig skrukyndig selv, men ville antakelig turt å gjøre mer på egen sykkel i et slikt gjør-det-selv verksted sammen med andre. Et slikt verksted bør naturligvis ha løftebenk for . Vi vet at bilen er viktig for deg, så vi behandler den som vår egen. Vi får den til å skinne som et smil!

Merk at det er tilgang til trykkluft men leietaker må . Stemmer det, men du får ikke kjøpt plass på biltema til en billig penge.

Og det er det jeg trenger: mekkeplass. Men det viser seg at Statoil på Bjerke har gjør-det-selv -hall med løftebukk. Får vel søke litt til, kanskje det dukker opp ett alternativ. Tar du årlig service hos din oss er din Toyota i trygge hender. Vi viser deg via filmene nedenfor hvordan du enkelt kan gjøre.

Kvikk mekk i åsane er lagt ned for lengesiden. Det er mandag ettermiddag, og som lovet har jeg trukket vinnerne av konkurransen (anbefales) data pc reparasjon – service på alle pc-merker, i strømmen sentrum. Hele deltakere ble det til slutt, det er kjempemorro tlf.

Jeg har kjøpt med søylet løftebukk,som jeg håper jeg får opp i helga,bor ca min fra oslo ! Finnes det flere gjør det selv verksteder i Oslo -området? Får snart kompressor og litt annet småtteri også,samt at jeg har en del verktøy fra før,ikke noe proft utstyrt verksted ,men du får gjort det meste man kan gjøre. Troy s Gjør Det Selv Verksted – Oslo , Norway – Local Business. Har en stund hatt tanker om å starte et Gjør .

Categories: Uncategorized