Flytende eyeliner test

Lover: En flytende eyeliner som skal gi en presis, jevn linje, samt intens farge. Gjør deg klar for fest med den beste eyelineren. Flytende eyeliner er, ved siden av sotede øyne, kanskje noe av det vi synes er vanskeligst å få til.

Ofte så er det en fin dagversjon av en eyeliner, uansett om man er ganske god på den flytende versjonen. Arguably the MVP of eye makeup, black liquid eyeliner works to fill in lashes and brighten tired eyes.

Here, six all-star liners guaranteed to create the perfect cat eye. On the hunt for a new liquid eyeliner ? Her går vi igjennom hva som er forskjellen mellom flytende eyeliner , kajalpenn, hybrid og gelé. Det er også noe av den vanskeligste sminken å legge med et bra resultat. Her er en guide som gjør påføringen enklere.

Denne er på mange måter idiotsikker, og den eneste flytende eyelineren jeg liker. Det er flere merker som har samme type produkt, altså eyeliner i penneform, blant annet MAC, Revlon, og Physicians Formula.

Jeg har testet samme produkt fra alle tre merkene, og de er ikke på langt nær så gode som . We chart the best liquid eyeliner on the market, plus reveal expert tips on how to apply it for the perfect cat flick every time. Siden jeg er fast bruker av eyeliner, tenkte jeg at jeg skulle hjelpe dere som er usikker på hva som er best i et hav av både flytende og fast eyeliner. Jeg tester ikke alle eyelinerne jeg eier, men tar for meg den mest brukte av flytende og fast eyeliner i sminkevesken.

Read our guide to the best liquid eyeliners on GLAMOUR. Hvis du er åpen for det siste alternativet kan jeg i alle fall anbefale Isadora Glossy Eyeliner! De har vannfast flytende eyeliner også men den har jeg ikke fått prøvd enda.

Jeg bruker flytende eyeliner under våtkanten, og tro det eller ei så er hm sin ganske så bra. På byen har jeg dette pluss at jeg bruker Maybeline sin våt kajal ( best i test på tvog den sitter faktisk bra), på øyelokket helt inntil kanten over hele øyet, dette føler jeg er mer enn nok 🙂 Svart våtkant hadde jeg . Se artikkelen over for full. Et tips for å få til flytende eyeliner , er å lage lineren med en blyantliner først. Deretter går du over denne med den flytende lineren etterpå. Blyantliner er lettere å korrigere hvis du tegner feil eller bommer litt.

Hvis du ønsker en veldig naturlig look, kan du bruke en vannfast eyeliner på våtkanten oppe og . Was this review helpful?

Report as inappropriate. Product Purchase: MAC Store. Sammenlign pris på eyeliner. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.