UncategorizedFelle av elastisk

Felle av elastisk

I denne DROPS video viser vi hvordan man feller av elastisk. Avslutt arbeidet ditt med en fin og. Tre måter å felle av masker på: Vanlig avfelling, elastisk avfelling, og Icord avfelling. For å unngå at avfellingskanten blir for stram, kan du med jevne mellomrom gjøre et.

Når man skal felle av masker er det flere metoder for å gjøre dette. Her skal jeg lære deg et par forskjellige metoder, både den enkleste måten, felle av i vrangbord og en såkalt elastisk avfelling, ofte kalt i-cord på grunn av formen som blir laget på avfellingskanten.

Alle metodene kan brukes både på vanlige . I kveld strikker jeg på Elinorjakka av Ann Myhre. Jeg bruker rød Huldra fra Hillesvåg Ullvarefabrikk og er veldig fornøyd med både mønstret og garnvalget sålangt. Ble nettopp ferdig med første erme og tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg feller av slik at kanten blir elastisk. Den fellingen skal eg prøve neste gang eg feller av eit sjal.

Kan ofte vere ei utfordring det. Noen viste meg såvidt hvordan jeg kan felle elastisk en gang, men nå har jeg glemt det – og jeg må helst vite hvordan i kveld. Finnes det en -snutt eller en enkel skriftlig forklaring noe sted?

Eventuelt noen som kan produsere sistnevnte?

Her bruker vi litt ulike teknikker, og det fins mange måter å gjøre dette på for å få mer eller mindre elastisk avfelling. Husk at du kan forme plagget ditt i avfellingen, og om du syns det ser for stort ut, kan du da kompensere ved å felle av ganske stramt for å forme det litt. Ser du derimot at hullet til hodet er litt . Hvis prosjektet ikke trenger en SÅ elastisk avfelling, men er f. Nå har jeg kun testa den. Jeg mistenker at det er slik de aller fleste lærer å felle av når læreren (evt. mor, bestemor eller venninna) skal gjøre det lettest mulig for dem. For å felle av elastisk på for eksempel en høyhalset genser gjør følgende.

Klipp av tråden fire ganger så lang som arbeidet du skal felle av og sett tråden på en nål. Stikk nålen inn gjennom de to første maskene, som om du skal strikke de. Stikk deretter nålen tilbake gjennom den . Legg inn av McMor søndag 10. Moa skrev: Eg pleier å bruke den Peanuts linkar til på rettmaskene og vanleg felling på vrangmaskene, då får eg det passeleg fast og elastisk syns eg. Viss eg bruker jss på alle maskene kan det bli litt slaskete, synst . Jeg pleier alltid å strikke rett når jeg feller av selvom jeg feller av etter en vrangbor syns det ser greit ut etterpå og har aldri tenkt over at det er feil å gjøre det sånn.

Det å strikke sammen masker blir nok ikke så fint hvis alle maskene skal felles, så da bør du gjøre det på den andre måten. Strømførende elastisk grin som gir grindbredde fra – meter. Felleskjøpet nettbutikk – Horze Belte Elastisk fra Horze. Produsent: Print Equipment.

Dessuten beskytter du den mot sporene av daglig bruk.

Strikk opp masker langs ermekanten. Denne metoden er perfekt hvis du vil ha et arbeid som kant brukes på begge sider, som f. Ingen flere trange halskanter som skal ”dras over hodet”. Lær å felle av elastisk.

Categories: Uncategorized